avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cm platit de cas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cm platit de cas

la o persoana la care i-a incetat contractul de munca si a fost in cm cu codul 14,si cu contributia platita si din urma,si dupa incetarea contractului,in continuare in cm cu codul 14 ,cum i se plateste acesta si in ce data?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:43, 24 Octombrie 2014
In cazul in care concediul medical a inceput inainte de incetarea contractului individual de munca (CIM) pe durata determinata si continua si dupa aceasta atunci certificatul medical se depune la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) care va plati indemnizatia cuvenita.
multumesc de raspuns,m-ar mai interesa cit la suta i se plateste din salariul mediu si in ce data se face plata de obicei?
1. Indemnizatia pentru concediu medical are ca baza de calcul veniturile brute din cele 6 luni anterioare lunii in care ati intrat in concediu medical.

2. - Se aduna veniturile din cele 6 luni, se imparte la numarul de zile lucratoare din cele 6 luni, rezultatul se inmulteste cu procentul de indemnizatie (100%, in cazul dvs.) si se obtine indemnizatia zilnica pentru concediu medical.
- Indemnizatia zilnica se inmulteste cu numarul de zile lucratoare din luna sau din certificatul medical si se obtine indemnizatia pentru concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu pre/post natal MihaelaNiculae MihaelaNiculae Buna ziua, As dori sa stiu care este formula de calcul pentru plata concediului pre si post natal, in conditiile in care eu am un PFA. 1. se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical adyna_me adyna_me buna ziua, daca sunt insarcinata in luna a 4a si intru in concediu medical,acesta ar fi fara plata ? salarul este 442 net (vezi toată discuția)
Plata concediul medical dorinel_84 dorinel_84 buna ziua,am si eu o nelamurire..cu cat se plateste concediul medical de sarcina?sotia mea de la 1dec 2015 este in cm iar zilele acestea trebuie sa ia banii pe ... (vezi toată discuția)