avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dator la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dator la banca

in 2008 am luat un credit de la abn amro banc .banca nu mai exista si m-au raportat la aps contractul cu banca e pina in 2016 cu cei de la aps nu am semnat nici un act dar ei vor tot mai mult sa platesc creditul a fost de 3700euro iar din scrisoarea primita de la cei de la aps mai am de restituit 2300 cu toate ca am mai platit ratele la ce ma pot astepta din partea aps ma pot da in judecata daca nu am semnat nimic cu ei____
Cel mai recent răspuns: balsmaria , utilizator 11:11, 24 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită anulată partial? AlinaDumitrache AlinaDumitrache Mi s-a admis contestația la executare silită pt un credit si anularea actului de executare pt. perioada 2009-2013 pt.prescriere datorie in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Situatie recuperatori credit cristipatrick cristipatrick Buna ziua, In octombrie 2006 am luat un credit de nevoi personale de la o banca din Romania, rambursabil in 10 ani.De la sfarsitul anului 2007 sau inceputul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu bumbaf bumbaf Buna ziua . Acum 10 ani am facut un credit de 5000 euro la Abn amro bank am platit 3 ani acest credit timp in care banca a fost vanduta catre RBS bank am ... (vezi toată discuția)