avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza medicolegala
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza medicolegala

mai este nevoie de victima pt refacerea unei expertize, a unui examen medico legal.???
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 22:03, 24 Octombrie 2014
Cred ca vorbiti despre un certificat medico-legal de 20-25 de zile de ingrijiri, si de un supliment de expertiza, ca urmare a altor acte medicale (care nu au fost avute in vedere la stabilirea zilelor in primul act medical). In cazul in care, ulterior ati mai suferit alte invesigatii medicale, puteti solicit o noua examinare care sa stabileasca totalitatea zilelor necesare pentru ingrijirile medicale. Instanta va lua in considerare raportul final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate medico-legale lyly lyly 1) Primul medic legist a eliberat un certificat medico-legal , pe baza unei examinari vizuala si pe baza foi de observati a pacientului din spital . ... (vezi toată discuția)
Ochi vanat ContSters169949 ContSters169949 buna ziua... am si eu o intrebare .. in urma unei incaierari un amic s-a ales cu un ochi vanat mi-a facut reclamatie la politie.. ce s poate intampla... ? tin ... (vezi toată discuția)
Acordare certificat medico- legal vvaassiillee vvaassiillee Neacordare de prioritate in intersectie, accident cu vatamari corporale(lovire la cap). Victima merge la spital acuzand dureri la cap, investigatii la urgente, ... (vezi toată discuția)