avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot afla de la evidenta populatiei daca o persoana are ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot afla de la evidenta populatiei daca o persoana are copii?

Pot obtine informatii de la evidenta populatiei daca o femeie a nascut?
Ce demersuri trebuie sa fac? Pot obtine aceste informatii daca am CNP-ul femeii care a nascut un copil despre care vreau sa aflu?
Ms.
Din pacate nu detin nici-o informatie in acest sens...
Presupunem ca este adevarat si pana la urma veti figura in certificatul de nastere. Asta nu e suficient ca sa va puteti implica in viata copilului, fara acordul mamei n-o puteti face. Prin urmare veti ajunge in instanta pentru drept de vizita. Credeti ca justitia va regla si relatia dvs. cu mama si o sa va puteti implica in viata copilului asa cum se intampla in cazurile in care parintii comunica intre ei? Stiti raspunsul...

Trimiteti-i mamei mesaje, fie direct fie prin cunostinte comune si incercati sa restabiliti comunicarea insa inainte de toate ar trebui sa stiti daca acel copil are sau nu tata in certificatul de nastere pentru ca daca are, acel feeling despre care ati vorbit v-a bantuit degeaba :)
adica fosta dvs prietena n-are parinti? n-are frati? n-are surori? n-aveti prieteni comuni? nu stiti unde locuieste? doar v-ati intalnit o data si gata?
poate ca ar fi bine sa o lasati in pace, atunci.
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
mirebire, utilizator
Are parinti si frati dar nu i-am cunoscut.... Stiu unde locuia dar nu cunosc noua adresa la care locuieste acum si nu vrea nimeni sa mi-o dea. Nici cu prietenii comuni nu a dorit sa mai vorbeasca, izolandu-se de toti. Am pus asta pe seama faptului ca a fost suparata ca ne-am desparit...dar se pare ca altul a fost motivul pentru care s-a ascuns de toata lumea.
Si-acum vreti s-o inveseliti sau ce? :) Nu dati buzna cu asemenea pretentii ca nu aveti nimic de castigat.
Rabdare... daca intr-adevar are un copil si este al dvs. poate va cauta ea.

Alte discuții în legătură

Recunoașterea paternă fără acordul mamei romio romio Bună dimineața, am o mare problemă legată de recunoașterea copilului, de aceia cer părerea unei persoane avizate în acest domeniu. Fosta mea iubită ... (vezi toată discuția)
Copil- recunoastere paternitate b_nvalentin b_nvalentin Am o problema mai delicata si poate pot fi luminat... Dupa o relatie de 10 ani cu \\"prietena\\"mea, ne-am despartit...problema este ca e insarcinata.Ea nu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare recunoastere minor la notar 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, Ce acte sunt necesare tatalui unui minor din afara casatoriei pentru a recunoaste copilul la notar? Va multumesc! (vezi toată discuția)