avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum sa decid intre SRL, PFA sau Intreprindere ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum sa decid intre SRL, PFA sau Intreprindere Individuala

Doresc sa deschid o mica afacere in Romania si nu stiu exact care ar fi cea mai buna alegere Puteti sa imi dati mai multe informatii?
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 10:32, 27 Octombrie 2014
Pentru a primi raspunsuri mai aproape de adevar si care chiar sa va ajute in orientare, pentru ca cei care nu va cunosc pe dumneavoastra din punct de vedere al pregatirii profesionale, a situatiei fondurilor in numerar sau in natura pe care sunteti in masura sa le alocati afacerii, si chiar a locului in care doriti sa va desfasurati activitatea si a tipului de clientela careia va adresati si, nu in ultimul rand, chiar sa spuneti clar ce doriti sa prestati, trebuie sa dati precizari minime pe forum.
Depinde ce activitate doriti sa desfasurati.
As dori sa deschid un magazin online de haine si accesorii.
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2014
Marcela_P, utilizator
Buna ziua,

Desi aparent este mai simplu ca PFA / II, va recomand sa optati pentru SRL, datorita flexibilitatii in desfasurarea propriu-zisa a activitatii.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa pornesti o afacere bodo gabriella bodo gabriella tineri pana in 35 ani doresc sa deschida o afacere. Aceasta afacere consta intr-un magazin mixt(mancare, fructe, haine si incaltaminte). Mai bine zis o afacere ... (vezi toată discuția)
Import produse anglia si germania scandisk scandisk Buna ziua, Doresc sa inregistrez o societate prin care sa fac import din doua tari. In primul rand doresc sa import haine pentru copii si bebelusi din ... (vezi toată discuția)
Asociatia familiala mihaela 94 mihaela 94 as vrea sa imi deschid un magazin pe asociatie familială si daca se poate sa primesc fonduri pt acest lucru si ce trebuie sa facem pt a deschide o mica ... (vezi toată discuția)