Buna tuturor am adus o masina din italia,pe platforma n-am facut contract de V.C antre mine si italian fiind proprietarul masinii am fost sa scot primele nr.rosii tin sa mentionez ca aveam o autorizatie vamala cum ca am adus masina pe platforma. am facut contract de V.C antre mine si omu care a adus masina pe platforma am scos toate 3 seturi de nr.rosii .am facut RAR-UL am platit taxa de imatriculare tot dosarul pentru inmatriculare.la ghiseu de inmatriculari mia cerut fiscalu de la omu cu care am facut contractu de V.C nu mai pot da de el.Se poate face un contract cu altcineva ,sau un contract de V.C intre mine si italian.mentionez ca am tot dosarul facut pentru inmatriculare.Multumesc
In conditiile in care exista deja incheiate documente de tranzactionare bun mobil intre dv si persoana care a asigurat transportul auto pe platforma,eventual puteti incheia documente direct cu persoana mentionata drept proprietar in documentele de provenienta auto
Imatriculare 2018
ulescu
Buna ziua ,am si eu o intrebare .,am cumparat o masina de la o persoana care nu era trecuta in actele masini , cu care am facut CV in 3 exemplare pe care mi sa ... (vezi toată discuția)