avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Grad de handicap cancer
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Grad de handicap cancer

Buna seara. Am 57 ani, sunt salariat si am fost diagnosticat cu cancer pulmonar gradul 3, cu metastaze. Doresc sa va intreb daca pot obtine o incadrare in grad de handicap, conform legii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 28 Octombrie 2014
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap,are autoritatea si competenta sa analizeze documentele medicale ,sa dispuna investigatii suplimentare pe bsza carora sa se pronunte daca elibereaza decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
Solicitati oficial comisiei medicale locale control
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap mirey32 mirey32 Buna ziua, Am 31 de ani si 1,34cm. Am fost diagnosticata cu nanism hipofizar la varsta de 3 ani! Din pacate, pana acum nu mi-am depus dosarul pentru handicap ... (vezi toată discuția)
Drept indemnizatie copil handicap TITA MARIANA TITA MARIANA Buna seara! As vrea sa aflu ce drepturi are fetita mea care are trei anisori si a fost diagnosticata cu hipoacuzie profunda neurosenzoriala.De la Protectia ... (vezi toată discuția)
Sanatate realest25 realest25 Buna seara. Am 57 ani, sunt salariat si am fost diagnosticat cu cancer pulmonar gradul 3, cu metastaze. Doresc sa va intreb daca pot obtine o incadrare in grad ... (vezi toată discuția)