avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Pensionar pe caz de boala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Pensionar pe caz de boala

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema avem un salariat pe caz de boala care a fost declarat gresit in D 112, in loc de 4 ore a fost declarat cu norma întreaga. A fost la casa de pensi sa isi depuna dosarul pt limita de varsta si acolo i-au emis decizie sa restituie pensia pt ca avea norma intreaga, intrebarea mea este daca fac corectie la D112 si fac o adresa din partea firmei catre casa de pensi ca a fost o gresala ii va anula decizia de restituire a pensiei? Sau ce as putea sa fac pentru a remedia problema.
Cel mai recent răspuns: nicomari , utilizator 07:09, 28 Octombrie 2014
Se va face rectificativa la D112 si apoi emiteti o adresa catre Casa de Pensii pentru a revoca acea decizie.
Sinin acea decizie ce ar trebui sa scriu ?? :((
Le explicati faptul ca a fost o eroare materiala la completarea D112 si le solicitati sa revoce acea decizie emisa de ei.
In regula, va multumesc, sper sa nu mai intampin si alte probleme!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 andomar andomar Pentru luna ianuarie 2011,am depus o decl.112 cu 0,pentru ca nu aveam nici un angajat in acea luna,la ghiseu la anaf in termen si cu nr de inregistrare;iar ... (vezi toată discuția)
Decizie debit casa de pensii M. Gradinaru M. Gradinaru Buna ziua! Sotia mea, pensionata anticipat, a primit o decizie de debit de la Casa de pensii prin care i se aduce la cunostinta ca a incasat in 2012 necuvenit ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie returnare indemnizatie creștere copil Anghel30 Anghel30 La primirea deciziei sa returnam contravaloarea indemnizatiei pe o luna, am aflat ca contestarea trebuie făcută prin aducerea unui stagiu de cotizare de la ... (vezi toată discuția)