avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu comun de proprietate pierdut cu nume eronate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu comun de proprietate pierdut cu nume eronate

Buna ziua...s-a pierdut titlul de propietate comun cu 6 mostenitori....4 dintre ei au trecute nume eronate,inclusiv tatal meu care e decedat.Pentru a avea un duplicat mi s-au cerut acte pentru rectificarea numelor in duplicat,ul cerut si actele necesare pentru duplicat.Cererea a fost depusa conform cu cele cerute de catre oficiul teritorial dar cererea mea a fost respinsa pentru ca (de la prefectura locala)mi-au mai cerut alte hirtii:1)procura de la toti mostenitorii cum ca sint de acord cu aceasta rectificare de nume si 2)acordul pentru emiterea unui duplicat.Este legal,sau este vreo legislatie,ordonanta unde sa fie specificat aceste lucruri?nici unul din ceilalti mostenitori nu detine o copie legalizata a titlului pierdut deja....am facut si anunt de pierdere in Monitor oficial in luna august,ziar care a aparut deja
Cel mai recent răspuns: sorina69 , utilizator 20:35, 6 Noiembrie 2014
Formulati cale de atac impotriva solutiei de respingere.
Vă mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pierdut sorina69 sorina69 Am o alta nelamurire cu privire la un titlu de proprietate pierdut,unde sint 6 mostenitori.Pentru a avea un duplicat am urmat pasii impusi de catre OCPI,am ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate sorina69 sorina69 Pe un titlu de proprietate sint mentionati 6 mostenitori.Ar trebui sa detina fiecare cite o copie legalizata ? (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)