Locuinta sociala
Vreau sa stiu daca un titular de contract de locuinta sociala este casatorit cu cineva care detine in proprietate locuinta proprietate , mai are dreptul sa fie titular de contract si sa isi aduca nevasta in locuinta sociala peste fosta sotie si peste copilul lor.#-o
PAI LOCUINTA SOCIALA AM PRIMIT-O CAT TIMP AM FOST NOI 3 O FAMILE. APOI EU AM DIVORTAT DE EL , EL S-A RECASATORIT SI ACTUALA LUI SOTIE ARE LOCUINTA PROPRIETATE DAR FOSTUL SOT A RAMAS TITULAR DE CONTRACT IN LOCUINTA NOASTRA SOCIALA. ACUM EL ARE O FETITA DE O LUNA CU ACTUALA LUI SOTIE IAR FIUL NOSTRU ARE 22 DE ANI.
mergeri la DGASPC de la primaria de unde locuiti , cu o cerere de scoatere din spatiu , o depuneti cu numar de inregistrare , atasati la aceasta cerere toate documentele necesare pentru intocmirea unui nou dosar (la fel ca cel pe care l-ati depus anterior pentru obtinere locuintei), si apoi DGASPC-ul o sa va emita un contract nou cu numele noului titular.
Locuinta sociala
gabyela
Buna ziua.
locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)