avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la locuinta

Locuinta sociala
Vreau sa stiu daca un titular de contract de locuinta sociala este casatorit cu cineva care detine in proprietate locuinta proprietate , mai are dreptul sa fie titular de contract si sa isi aduca nevasta in locuinta sociala peste fosta sotie si peste copilul lor.#-o
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: gabyela , utilizator 15:06, 30 Octombrie 2014
pai ,prima regula este ca nici un membru al familiei sa nu detina proprietati in Romania . cum ati obtinut acea locuinta sociala ?
PAI LOCUINTA SOCIALA AM PRIMIT-O CAT TIMP AM FOST NOI 3 O FAMILE. APOI EU AM DIVORTAT DE EL , EL S-A RECASATORIT SI ACTUALA LUI SOTIE ARE LOCUINTA PROPRIETATE DAR FOSTUL SOT A RAMAS TITULAR DE CONTRACT IN LOCUINTA NOASTRA SOCIALA. ACUM EL ARE O FETITA DE O LUNA CU ACTUALA LUI SOTIE IAR FIUL NOSTRU ARE 22 DE ANI.
mergeri la DGASPC de la primaria de unde locuiti , cu o cerere de scoatere din spatiu , o depuneti cu numar de inregistrare , atasati la aceasta cerere toate documentele necesare pentru intocmirea unui nou dosar (la fel ca cel pe care l-ati depus anterior pentru obtinere locuintei), si apoi DGASPC-ul o sa va emita un contract nou cu numele noului titular.
CEI DE LA PRIMARIE AU ZIS CA NU FAC NIMIC FARA O SENTINTA IREVOCABILA si fiul nostru are 22 de ani , nu mai este minor
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2014
gabyela, utilizator
ce sentinta ?!!! de divort ?
daca da , depuneti si acea sentinta la dosar .

P.S. inseamna ca primaria urmeaza sa va solicite sa eliberati locuinta .
cititi cu atentie clauzele din contact.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2014
ContSters324606, utilizator

Alte discuții în legătură

Locuinta sociala gabyela gabyela Buna ziua. locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)
Situatie penibila ContSters159442 ContSters159442 Ma adresez Domniei Voastre cu o nelamurire in speranta ca ma ve-ti putea lamuri si rezolva problema. Locuiesc intr-o garsoniera primita de la primarie in ... (vezi toată discuția)