avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la locuinta

Locuinta sociala
Vreau sa stiu daca un titular de contract de locuinta sociala este casatorit cu cineva care detine in proprietate locuinta proprietate , mai are dreptul sa fie titular de contract si sa isi aduca nevasta in locuinta sociala peste fosta sotie si peste copilul lor.#-o
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: gabyela , utilizator 15:06, 30 Octombrie 2014
@ separatistul

stati putin. deci titular de contract este fostul sot, iar in contract suntrem trecuti si eu si fiul nostru care acum are 22 de ani. Fostul sot s-a recasatorit cu cineva care are locuinta dar o mai vrea si pe asta a noastra sociala. Vreau sa stiu daca am sanse in instanta sa deschid un proces sa il scot pe fostul sot de pe contract si sa ramana contractul pe mine si fiul nostru.
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
instanta nu are nici o treaba in cazul dumneavoastra .
hotararea apartine in exclusivitate administratorului de drept al imobilului/locuintei , respectiv primaria sau DGASPC-ul .
separatistul a scris:

instanta nu are nici o treaba in cazul dumneavoastra .
hotararea apartine in exclusivitate administratorului de drept al imobilului/locuintei , respectiv primaria sau DGASPC-ul .

AM FOST LA PRIMARIE SI AM VORBIT SI CEI DE LA SPATIU LOCATIV AU ZIS SA CER IN INSTANTA REZILIEREA DE PE CONTRACTUL DE LOCUINTA IN INSTANTA . SI NUMAI DACA INSTANTA DECIDE DACA IL VA SCOATE DE PE CONTRACT PE FOSTUL SOT , ATUNCI PRIMARIA VA FACE UN CONTRACT NOU. DAR NU STIU DACA AM SANSE IN PROCES SA IL SCOT DE PE CONTRACT. DA EL ESTE RECASATORIT CU CINEVA CARE DECTINE PROPRIETATE DAR ACUM EI AU UN COPIL IMPREUNA. OARE AM VREO SANSA SA CASTIG PROCESUL?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta sociala gabyela gabyela Buna ziua. locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)
Situatie penibila ContSters159442 ContSters159442 Ma adresez Domniei Voastre cu o nelamurire in speranta ca ma ve-ti putea lamuri si rezolva problema. Locuiesc intr-o garsoniera primita de la primarie in ... (vezi toată discuția)