avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa il dea afara???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa il dea afara???

Buna ziua! Am nevoie urgenta de niste informatii.
O prietena de-a mea traieste in concubinaj cu un barbat, impreuna cu care are un copil de 7 luni. Locuiesc in casa ei, dar el nu are domiciliu schimbat la ea. Se pare ca, dupa ce a lasat-o gravida, acesta a inceput sa-si dea arama pe fata si cand se cearta, o si loveste, mi-a spus chiar ca i-a spart si nasul...A zis ca i-a spus de mai multe ori sa plece din casa ei, ba chiar i-a dat si hainele afara din dulap, insa el nu vrea...Cum ar putea sa scape de el? Oare daca ar chema politia ar rezolva ceva?
Dati-mi va rog niste sfaturi pt a-i spune cum sa procedeze...Mi-e greu sa cred ca nu exista o modalitate rapida de a-l da afara, tinand cont ca nu are domiciliul la ea, nici nu sunt casatoriti...Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 09:28, 30 Octombrie 2014
Sa facă o plingere la poliție, sa meargă la medicul legist sa scoată un certificat daca Spuneti ca o lovește așa ura.
Cautati informatii despre ordinul de protectie
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
Francisc Gerber, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa dai afara concubin violent AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Va scriu in numele matusii mele. De 10 ani traieste cu un barbat in concubinaj. Au o fetita de 8 ani, pe care el nu a recunoscut-o nici acum. El ... (vezi toată discuția)
Violenta PopAna69 PopAna69 Buna Seara!Am o problema destul de grava mama mea a trait in concubinaj cu un barbat timp de 15 ani problema este ca acest om este violent pe mama chiar a si ... (vezi toată discuția)
Relație de concubinaj de 2 ani Claudiutiberiu Claudiutiberiu Am a vut o relație de concubinaj de 2 ani,el s-a mutat la mine in garsonieră cu haine ,atit,eu am avut tot ce îmi trebuia ,garsoniera e doar pe numele ... (vezi toată discuția)