avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract cont de economii modificat unilateral de banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract cont de economii modificat unilateral de banca

Situatie
- In 2010 am deschis cont de economii cu o dobanda negociata, NU dobanda standard.
- In 2014 am aflat ca respective dobanda a fost respectata pana in 2012 cand banca a modificat-o fara sa ma consulte, fara sa ma informeze
- In intervalul 2012 – 2014 dobanda a fost moficata de 5 ori fara sa fiu consultata sau informata (mi s-a spus ca <trebuia sa verific pagina de internet a bancii pentru dobanzile standard>).
- In 2014 am solicitat in scris sa mi se spuna cand anume am fost notificata despre aceste modificari (<Veti primi un raspuns in 30 de zile>)
Precizari:
- CT este pe durata nedeterminata
- Este specificat exact ca orice modificare se face cu acordul partilor, dupa notificare client – asa ceva nu s-a intamplat
- Este specificat excat ca modificarea intra in vigoare dupa notificare – nu s-a respectat
- Este specificat excat ca orice modificare se face prin act additional la contract
Intrebari;
- Ce actiuni pot intreprinde impotriva bancii data fiind situatia descrisa mai sus: nerespectare contract, nu am fost consultata, nu am fost informata?
- Este banca obigata sa imi platesca dobanzile stabilite initial NU cele decise de ea, petru intreg intervalaul 2010 – 2014?
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
rafaela2006, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pot sa mai fac? b_mihaela b_mihaela Buna ziua. In 2006 , am luat un credit de nevoi personale de la o banca . In 17.09.2010,am notificat bancii-ului refuzul cu privire la semnarea actului ... (vezi toată discuția)
Schimbarea dobazii in una variabila mada9luci mada9luci Buna ziua, Va rog sa ma indrumati ca tr facut in situatia mea. In sept.2007 am luat un credit cu doanda fixa de 5.95% in noinembrie mi-a crescut donada la ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 - modificarea contractelor de credit raria raria Buna ziua! Am facut o notificare la banca in termenul legal pentru ca intr-un articol din AA in care sunt informata de modul de calcul al dobanzii mi se spune ... (vezi toată discuția)