avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce pot sa mai fac?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce pot sa mai fac?

Buna ziua.
In 2006 , am luat un credit de nevoi personale de la o banca .
In 17.09.2010,am notificat bancii-ului refuzul cu privire la semnarea actului aditional de modificare a creditului conform OUG50/2010.
In 08.10.2010,am solicitat bancii sa ne comunice care este nivelul ratei dobanzii curente,respectiv care este EURIBOR-ul si care este marja aplicata,incepand cu 21.06.2010(data intrarii in vigoare a OUG50/2010).Nu am primit nimic scris.Directorul bancii m-a contactat telefonic ,ne-am intalnit la filiala bancii si am incercat sa negociem dobanda ,dar nu am ajuns la nicio intelegere ,vorbinu-mi si foarte urat(,,v-a convenit cand ati bagat banii in buzunar,daca nu va convine ,dati-i inapoi,etc ,,).
Am facut sesizare catre ANPC cum ca bancii a modificat unilateral marja bancii,trimitand copii dupa toate actele,inclusv notificarea catre bancii si adresa.
Mi s-a raspuns ca modificarea marjei s-a efectuat deoarece,,am semnat act aditional ,, .
Am facut o noua sesizare catre ANPC,explicand ca nu am semnat nimic,dimpotriva , am refuzat in scris .
Mi s-a raspuns ca ,, petitia a fost clasata ,deoarece sunt reclamate aceleasi aspecte ca si in petitia anterioara ,, .
Ce pot sa mai fac in acest caz?
Multumesc ,
Mihaela.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
b_mihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: b_mihaela , utilizator 11:58, 16 Februarie 2011
si dvs si banca trebuie sa respectati contractul semnat in 2006, daca acest lucru nu se intampla din partea bancii, ori ii dati in judecata, ori aplicati pt o refinantare la alta banca si terminati cu ei
Mda...
Pentru banca ar fi cel mai convenabil sa ii platesc diferenta de credit ,iar de dat in judecata stiu ca nu ii dau deoarece nu sunt un rau platnic(am rata platita la zi).
Ma deranjeaza foarte tare atitudinea directorului si , cel mai mult,raspunsul celor de la ANPC. Chiar nu se poate face nimic de facut?
b_mihaela
Va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie deoarece in forum discutam ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc frumos pentru intelegere.
Am facut modificarea .
Dar revin la intrebarea mea : totusi, nu se poate face nimic?
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)
Sfaturi in semnarea actului aditional la bcr simonanicoletapopescu simonanicoletapopescu Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 marius007 marius007 Ma intereseaza daca banca are voie sa modifice \"marja de eroare\", sau cum ii zice, in momentul aplicarii prezentei ordonante, deoarece conform acestei OUG ... (vezi toată discuția)