buna ziua, am nevoie de ajutor in urmatoarea problema- mama mea a lucrat tehnician in domeniul cooperatiei mestesugaresti si in 2004 a fost scoasa la pensie de drept,cica prin nu stiu ce lege, mai repede cu un an, pentru ca avea 3 copii, dar cu o pensie mica,in jur de 450 lei. ea ar mai fi vrut sa raman un an de zile ca atunci ar fi implinit varsta de drept. zilele trecute s-a uitat pe cartea de munca si a observat ca e trecut ( pensionare la cererea angajatului) dar ea nu a facut nicio cerere in acest sens si cand a interbat secretara care i-a incheiat cartea de munca aceasta a zis sa nu mai dezgroape mortii. tot atunci in 2004 i s-a trimis acasa si o cotizatie de membru cooperator in valoare de 15 lei si o hartie pe care sa o semneze cum ca nu ar mai fi membru cooperator.tot fara cererea ei.sunt abuzive aceste lucruri luate de conducerea cooperativei mestesugaresti si ce se mai poate face in acest caz?multumesc
Stat in stat?
ContSters130131
Cine verifica Cooperatia Mestesugaresca din Romania pe linie de resurse umane, contracte de munca si incadrari? O sa raspundeti - ITM-ul din municipiul unde ... (vezi toată discuția)