avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru angajat cu contract de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru angajat cu contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua.
Un angajat care a avut contract de munca pe o perioada determinata de 1an,poate beneficia de somaj?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 30 Octombrie 2014
Si un c.i.m. incheiat pe durata determinata poate inceta in baza art.65 alin.1 C.mun.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de somaj adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Am semnat un contract de munca pe o perioada determinata in data de 18 decembrie 2014 cu o societate ,urmand sa incep raporturile de munca cu data ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de somaj ? cristina_mihaela cristina_mihaela Buna ziua ! Un salariat caruia ia incetat de drept C.I.M. cu Art.56(1) litera i din Codul Muncii ,citez:\\"la data expirarii termenului contractului individual ... (vezi toată discuția)
Pot sa primesc indemnizatie de somaj? allxxx73 allxxx73 Am lucrat 1 an la un angajator, dupa care am plecat la alta firma. La noua firma, la angajare mi s-a spus ca o sa am contract pe perioada determinata o luna ... (vezi toată discuția)