avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achiziție imobil ca PFI
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achiziție imobil ca PFI

Bună ziua,

Sunt traducător liber profesionist înregistrat doar la ANAF, nu și la RC, cu alte cuvinte, sunt PFI (Persoana Fizica Independentă). Până acum am avut ca și sediul apartamentul părinților, dar aș dori să-mi cumpăr un apartament ca PFI. Pot deduce această cheltuială? Mie mi se pare normal și de bun simț să pot deduce această cheltuială.

Cu stimă,
Daniel
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:31, 31 Octombrie 2014
O P.F.I. poate achizitiona un apartament, ca, de altfel, orice cumparatura. De unde ideea ca ar fi interzis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cost internet ca liber profesionist (autorizat direct ... LetitiaM LetitiaM Deducere cost internet ca liber profesionist (autorizat direct prin anaf). Apt este al parintilor. Internetul este pe numele meu. In proportie de 50% il ... (vezi toată discuția)
Comert prajituri de casa legalitate ionutmcinjau ionutmcinjau Buna ziua, mama este cofetar cu studii, experienta de 30 ani si ar dori sa lanseze propria afacere initial preparand prajituri acasa si vanzand prin promovarea ... (vezi toată discuția)
Medicul - pfi sau cabinet individual Lorena Chirila Lorena Chirila ARt. 380 al. (1) din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii prevede faptul ca medicii pot lucra si ca PFI, daca sunt inscrisi in Colegiul ... (vezi toată discuția)