avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Agresiune din partea sotului in fata copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Agresiune din partea sotului in fata copilului

As avea nevoie de un sfat daca se poate.
Pe scurt, sunt casatorita si impreuna cu sotul avem un copil. Relatia cu sotul nu e tocmai buna si suntem in pragul divortului. Problema este ca sotul a inceput sa nu-mi vorbeasca tocmai frumos in fata copilului, probabil doreste sa atraga copilul de partea lui. Desi am discutat si l-am rugat sa nu se mai repete astfel de lucruri, uneori respecta, alteori nu.
Pana cand se va termina totul (divort, partaj, etc.) as dori sa intreb daca din punct de vedere legal se poate face ceva in acest sens.

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Noiembrie 2014
utilizator54, utilizator
Cel mai recent răspuns: irinavasiliu , utilizator 11:09, 3 Noiembrie 2014
Ce varsta are copilul? Intr-adevar, acest tip de comportament va conduce spre indepartarea copilului si nu castigarea lui. Dvs. trebuie sa fiti foarte apropiata de copil, sa-i spuneti ca el nu are nici o vina pentru problemele dintre parinti si sa-l asigurati ca ii veti ramane aproape orice se va intampla. Copiii sunt foarte afectati de nesiguranta viitorului, dupa ce parintii sai nu voar mai fi impreuna.
Ordin de protectie puteti obtine doar in cazul unor violente fizice, din pacate abuzul emotional si verbal este greu de demonstrat si nesanctionat la noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem sa decadem din drepturile parintesti un tata? raducristiana62 raducristiana62 acest tata fost consumator de stuperfiante actualmente comsumator de bauturi alcoolice si scandalagiu. a fost arestat pentru furt .in prezent nu ajuta cu nimic ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva.bună seara. sunt căsătorită de 3 ani, avem un băiețel de ... Nicoleta.rzv Nicoleta.rzv Bună seara. Sunt căsătorită de 3 ani, avem un băiețel de 2 ani jumate. Soțul face a2a facultate timp în care nu are un job. Și în general nu I place ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie- sotie agresata hmmmm hmmmm Sotul este agresiv atat verbal cat si fizic. Acum am vanatai si nu e prima data cand ma agreseaza. Ce se poate face? (vezi toată discuția)