avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Predarea memoriei din casa de marcat la finante
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Predarea memoriei din casa de marcat la finante

Am avut deschis un pfa 1 an dupa care l-am suspendat 3 ani apoi l-am inchis si am cerut firmei care s-a ocupat de casa de marcat la infintarea pfa sa predea la finante ce trebuie. Contractul cu aceasta firma l-am facut la inceput si am platit pe 1 an dupa care am suspendat pfa. Raspunsul a fost urmatorul: mergem la finante daca achitati taxa si pentru cei 3 ani de suspendare. Va rog sa-mi spuneti daca este corect sa dau acesti bani s-au ce trebuie sa fac. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Noiembrie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: matiutiolica , utilizator 11:20, 2 Noiembrie 2014
Mergeti la o alta firma. Da, veti plati o taxa dar nu are nicio legatura cu platile restante pentru anii cat nu ati mai dorit sa platiti acel contract.
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare leasing Ersin Dervis Ersin Dervis Am si eu o intrebare: Am cumparat un autovehicol in leasing de la o societate de leasing .Contractul l-am facut pe persoana juridica, la un moment dat obiectul ... (vezi toată discuția)
Penalitati asigurari sanatate obligatorii daca eram angajat? ionel12 ionel12 Buna ziua, Am primit o notificare de la CASS Cluj si o decizie de impunere din oficiu privind restante la plata asigurarilor de sanatate in perioada ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna. daca am inchis magazinul,acum 1 an si 3 luni,am obtinut si regimul derogatoriu,de la finante...dar, plec din tara, si nu o sa pot radia firma peste 1 an ... (vezi toată discuția)