avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale largire obiect de activitate-cod.CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

largire obiect de activitate-cod.CAEN

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot organiza cursuri de ,,hair styling"(coafor ),cu eliberare de diplome recunoscute de ITM?Mentionez faptul ca sunt profesionista in acest domeniu ,detin un SRL cu acest obiect de activitate dar as dori sa ma dezvolt prin organizare de cursuri.Care este cadrul legal in care pot sa-mi desfasor activitatea?Trebuie sa ma inregistrez ca persoana fizica autorizata sau pot in cadrul SRL-ului sa desfasor ambele activitati? Care este codul CAEN care permite aceasta activitate? Va multumesc mult pt. ajutor.
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 20:11, 3 Noiembrie 2014
Da, puteti sa organizati cursuri de formare profesionala, cu specificul dorit. Codul este 8559 pe care trebuie sa il aveti in obiectul de activitate al SRL. Ulterior solicitati acreditarea pe SRL, de la Autoritatea Nationala pentru Calificari in baza dosarului depus in acest sens contra unei taxe si veti obtine acreditarea daca indepliniti toate conditiile (program,spatiu etc.)
Spor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri ingrijire batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa stiu cine si in ce conditii poate preda un curs de ingrijire batrani in urma caruia sa se elibereze o diploma de ingrijitoare batrani la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cod caen 8559 Corinasc Corinasc Buna ziua! Am o situatie care necesita cateva lamuriri. Doresc sa deschid un srl care sa aiba ca obiect de activitate cursuri ce presupun pregatirea elevilor ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)