Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IN CE CONDITII SE OBTINE ACTUL DE PROPRIETATE ?

Dupa terminarea procesului de iesire din indiviziune , adica dupa hotarirea definitiva , daca sunt de achitat sulte , se poate obtine actul de proprietate ? Cum se face dovada faptului ca sunt proprietara ?
Cel mai recent răspuns: ContSters334096 , utilizator 20:09, 3 Noiembrie 2014
Actul prin care faceti dovada proprietatii este hotararea judecatoreasca respectiva ,legalizata.Dovada sultei o faceti cu o chitanta descarcatoare,o declaratie notariala a creditorului,prin transfer bancar etc.
Chiar, cu ce dovediti ca sunteti proprietara ? Sunteti urmaş şi ati fost in proces ? Ati primit mostenire ? O donatie ?
Cu parere de rău, eu nu am de unde şti.... Daca dezvoltati subiectul, voi face totul sa va ajut.
Se incheie procesul de partaj judiciar . Se va da o hatarire . Cineva va avea de platit sulta . Cel care are de platit sulta poate avea certificat de proprietar daca nu plateste sulta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul rezultat din concubinaj poate ataca actul de proprietate? lelia20052006 lelia20052006 In timpul casatoriei ce a durat 19 ani am devenit proprietari asupra unui apartament si parinti a doi copii.Dupa divort, la cca 5 ani,in urma procesului de ... (vezi toată discuția)
Nu pot dovedi că am achitat sulta după ieșirea din indiviziune. mă pot folosi de prescripție pentru a rezolva întabularea? Anirodaxi Anirodaxi In urma unui proces de iesire din diviziune a fratelui meu care a avut un certificat de mostenitor instanta judecatoreasca a hotarat sa ii dau fratelui meu ... (vezi toată discuția)
Reducere valoare sulta vali_085 vali_085 Buna ziua! Daca am 5/8 din garsoniera si dovedesc ca am investit in acea garsoniera ma va ajuta la reducerea sultei in cazul iesirii in indiviziune. ... (vezi toată discuția)