avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat la o ped.de 3 ani pentru furt- citatie in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat la o ped.de 3 ani pentru furt- citatie in calitate de intimat/ce inseamna?

buna va rog daca putetii sa ma ajutati am o condamnare de 3 ani ptr furt calificat prima abatere nu am mai avut alte antecedente in trecut am wxecutat 8 lunii am fost eliberat suspendarea executarii sub supraveghere acum mia venit o citatie la curtea de apel oradea scrie ca redeschiderea procesului penal ca inculpat intimat ce se poate intampla acolo
Cel mai recent răspuns: robykriszti , utilizator 11:13, 19 Noiembrie 2014
nu scrie cine a declarat calea de atac scrie doar cale de atac apel la rejudecarea procesului penal in lipsa cred ca am facut eu vreo contestatie cand am fost privat de libertate oare daca am facuto eu pot so retrag?
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
robykriszti, utilizator
Nu este o cale de atac de atac declarata de dvs. pentru ca veti calitatea de intimat.
Puteti intra si pe portalul curtii si in subsolul paginii veti vedea data declararii , partea declaranta si calea de atac.
curtea de apel oradea /sectia penala si pentru cauze cu minorii dosarul nr 4494 296 2014 obiectu dosarului redeschiderea procesului penal la judecare in lipsa .stadiu procesual al dosarului apel scrie asa Sunteti chemat in aceasta istanta camera sala etc data de 2 decembrie ora...in calitate de intimat in dosarul cu obiectul redeschiderea procesului penal la judecarea in lipsa art 466 ncpp.ce se intampla acolo oare ma condamna din nou sau ce
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2014
robykriszti, utilizator
S-a depus cerere pentru redeschiderea procesului penal pe motiv ca s-a judecat în lipsa dvs..
asta ce inseamna e bine ptr mine sau am de executaat ceva ptr ca am fost condamnat la 3 ani prima abatere fara antecedente nici amenda nimik nam avut in trecut am fost condamnat la 3 ani da mi sa facut ceva recurs am benefiaciat de legea aia mai favorabila legea 5 am executat 8 luni si acum sunt la suspendare sub supraveghere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat, pedeapsa definitiva - condamnare, cale de atac? ralucka ralucka Un cunoscut de-al meu a avut un proces in care era inculpat,dar nu s-a prezentat!!!la recurs,era intimat,dar nu s-a prezentat nici la acela si acum are de ... (vezi toată discuția)
Suspendare mihaelaro mihaelaro am un dosar din 2004 la fond am luat 2 ani exec. 2009 ,apel 2 ani exec. 2011 , am facut recurs , primul termen 0ct. 2012 , am inteles de la arhiva la curte si ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva la acest dosar? se mai poate revizui inca o data acest dosar? thdenni thdenni Buna seara ,va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se mai poate revizui acest dosar?Se mai poate depune o cerere sa se redeschisa dosarul?Se mai poate face ... (vezi toată discuția)