avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in somaj tehnic

As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia in care, un salariat, aflat in somaj tehnic, se imbolnaveste si aduce certificat de concediu medical.Care sunt consecintele acestei situatii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:45, 28 Mai 2009
A mai fost dezbatuta aceasta situatie pe forum si concluzia generala a fost ca se intrerupe(nu suspendare, adica nu prelungeste perioad de somaj tehnic fixata initial.) somajul tehnic si se plateste concediul medical.
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical in perioada de somaj tehnic marcu_elena2000 marcu_elena2000 Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema: se poate lua concediul medical dupa ce intri in statutul de asteptare(somaj tehnic) si daca da ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pe perioada suspendarii cim almi almi Buna ziua, As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care un salariat aduce un certificat de concediu medical in perioada in care are contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de somaj tehnic Alin70 Alin70 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: aflat in somaj tehnic, un angajat aduce concediu medical (perioadele celor doua se suprapun perfect). Cum va fi platit ... (vezi toată discuția)