avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bursa rezident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bursa rezident

marirea de salariu in sistemul sanitar se aplica si la medicii rezidenti?daca da, criteriile de acordare a burselor de rezidenti raman aceleasi?un medic rezident care va avea venitul brut mai mare de 3000 lei nu va primi bursa pentru care are cativa ani de vechime in plus, in timp ce un coleg de-al sau cu vechime mai mica va primi pentru aceeasi munca un salariu mai mare cu 670 lei...ce se poate face in cazul asta?

Alte discuții în legătură

Oug florin1979 florin1979 conform Ordonantei de guvern, incepand cu 1 ianuarie 2014, medicii si farmacistii rezidenti cu un salariu lunar brut mai mic decat 3000 lei..... beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Bursa medic rezident avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Am intampinat o problema cu salarizarea si as dori ajutorul/sfatului cuiva capabil sa ma ajute. Sunt medic rezident si recent am ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului din sistemul sanitar G-Cristina G-Cristina Buna dimineata ! Imi desfasor activitatea profesionala ca medic rezident si, in urma OU 70/2014 privind salarizarea personalului din cadrul sistemului public ... (vezi toată discuția)