avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizarea personalului din sistemul sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizarea personalului din sistemul sanitar

Buna dimineata ! Imi desfasor activitatea profesionala ca medic rezident si, in urma OU 70/2014 privind salarizarea personalului din cadrul sistemului public sanitar si sistemului public de asistenta sociala in anul 2015, voi primi o majorare salariala cu 100 ron brut, de la 1 ianuarie. Datorita acestui fapt, voi depasi cu foarte putin pragul de 3000 ron,(venit brut) si nu voi mai putea beneficia de bursa acordata medicilor rezidenti aflati sub acest barem.Practic, voi "beneficia" de o marire de 80 de ron si voi pierde bursa in valoare de 150 de euro.Exista vre-o posibilitate de a evita acest lucru? In mod normal, o marire salariala ar trebui sa fie in avantajul angajatilor...Multumiri anticipate !

Alte discuții în legătură

Privind majorarile salariale cu 25% din 1 octombrie 2015 rusmaria rusmaria Lucrez la un camin pentru persoane varstnice ca asistent medical si as dori sa stiu daca pot beneficia de aceasta marire salariala? Caminul apartine de ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 27/2015 Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina In ce conditii se aplica art.1. alin(5) din OUG 27/2015 pentru completarea OUG 83/2015 privind salarizarea personalului platit din fondurile publice precum ... (vezi toată discuția)
Bursa rezident brian2005 brian2005 marirea de salariu in sistemul sanitar se aplica si la medicii rezidenti?daca da, criteriile de acordare a burselor de rezidenti raman aceleasi?un medic ... (vezi toată discuția)