avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un sfat doresc si eu.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Un sfat doresc si eu.

Buna seara.Rog frumos pe cineva dupa acest forum sa-mi spuna unde trebuie sa ma prezint si ce acte imi trebuie pentru a-mi ridica o suma de bani care mi-a fost restituita printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva.Acesta suma a fost ridicata in urma perchizitionarii domiciliare,iar judecatoria a decis restituirea ei.Tin sa precizez ca in procesul care l-am avut am primit si condamnare...(daca are relevanta)Multumesc frumos.
P.s Hotararea a ramas definitiva acum cateva zile (trecand termenul de 10 zile in care se putea face apelul)
Cel mai recent răspuns: alyn21 , utilizator 19:45, 5 Noiembrie 2014
La organul judiciar care a efectuat perchezitia.
Mai detaliat nu se poate sa imi spuneti?Ce acte am nevoie...iar cand spuneti "organul judiciar" va referiti la postul de politie decare au apartinut cei care au venit sa perchezitioneze,sau expres la persoanele care au perchizitionat?Am un avocat...insa de o saptamana tot il sun si imi da ocupat sau zice ca ma suna el...de aceea sunt nevoit sa intreb pe aici...
Mergeti cu copie de pe sentinta judecatoreasca legalizata cu mentiunea definitiva la Parchetul de pe langa judecatoria care a dispus perchezitia si confiscarea sumei de bani. De acolo veti fi indrumat sigur catre locul unde se afla depozitati acesti bani.
Unde legalizez sentinta judecatoreasca?Si aveti idee daca suma m_i se va restituii in aceeasi zi,sau trebuie sa mai astept...?Intreb asta pt ca stiu ca la noi birocratia este o problema.Mutumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire bunuri confiscate in penal Georgescul Georgeasca Georgescul Georgeasca cu ocazia perchizitiei domiciliare intr-un dosar penal au fost ridicate o serie de bunuri in vederea confiscarii. instantade fond a dispus ca o parte din ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri ridicate de diicot Alexandru Gal Alexandru Gal buna ziua . am si eu o intrebare in 2013 la percezitia domiciliara mi-au fost luat niste bunuri carduri hard etc iar eu nu am primit inapoi nici macar ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa ma adresez? sezensezen47 sezensezen47 pe 21 august 2009 s a facut o perchezitie la locuinta mea (din cauza fiului meu) si mi s au confiscat mai multe bunuri si o suma de bani (toate au fost scrise ... (vezi toată discuția)