avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare firma-cheltuieli
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare firma-cheltuieli

Buna ziua,
Pentru inchiderea unei firme cu asociat unic cu active (utilaje, cladiri, terenuri) de valoare mare (30000 ron), ce impozite trebuiesc platite?Cei de la registru...nu stiu.
Cel mai recent răspuns: pacepa_2001 , utilizator 13:40, 6 Noiembrie 2014
Toate dările catre stat.
Multumesc.
In afara de toate darile catre stat (trebuie sa nu aiba datorii), care mai sunt cheltuielile cand se face trecerea bunurilor din posesia firmei in posesia asociatului unic?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de dizolvare - lichidare societate cu asociat unic marian_p marian_p Salutare tururor, Va rog, daca se poate sa lamuriti pe cat este posibil urmatoarele aspecte ivite intr-o societate SRL cu asociat unic. Societatea a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Rechizitionare stoc produse in contul unei datorii (persoana fizica - srl) andgrh andgrh Buna ziua, Am urmatoarea problema, va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns. Am o firma (SRL) la care sunt asociat unic (magazin online). Toate ... (vezi toată discuția)