avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 200/2006
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 200/2006

Buna ziua

Angajatorul e in faliment. Eu am contractul de munca suspendat, pentru crestere copil si creante de recuperat.Pot cere Agentiei pt Ocuparea Fortelor de Munca sa-mi dea cele 3 salarii medii pe economie conform legii nr. 200/2006?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andao , utilizator 15:33, 6 Noiembrie 2014
Multumesc inca o data si sa aveti o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii neplatite LunguTeodor LunguTeodor Am fost concediat in 2012 septembrie.Firma unde am lucrat imi datoreaza salariile pe ultimele 4 luni lucrate. Firma este in insolventa. Am intentat proces si ... (vezi toată discuția)
Salarii restante achitate din fondul de garantare redguy973 redguy973 Buna seara, Lucrez la firma ROMSTRADE ,firma aflata in insolventa,iar de salariile restante pe lunile septembrie,octombrie si noiembrie intreband la AJOFM ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa -fond de garantare a salariilor inorog inorog Buna ziua. am urmatoarea problema.Firma in insolventa, de curand s-a ridicat dreptul de administrare a societatii .Actele contabile sunt la DIICOT.Firma de ... (vezi toată discuția)