avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bataie intre minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bataie intre minori

Acum cateva zile am batut o colega alaturi de o prietena,deoarece isi batea joc de mine incontinuu;de mult timp.Stiu ca nu am procedat corect,dar totusi o merita.Nu am ranit-o grav,nici macar nu are semne pe corp.Ea zice ca mama ei o sa depuna plangere la politie.Poate dovedi ca am agresat-o?Ce voi pati,se va trece in cazier?dar prietena mea,ce poate pati?Avem amandoua 14 ani impliniti,dar maica-sa are pile la instanta.putem face inchisoare?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 20:16, 12 Noiembrie 2014
inchisoare nu veti face, voi nu patiti mare lucru ca inca raspund parintii de voi si nu este exclus sa fie obligati sa plateasca daune victimei voastre
Mergeti prea departe cu presupunerile. Parintii vostri sunt cei care raspund pentru voi, fiind minore, si este si mai delicat. Ceea ce ati facut voi doua, nu este corect. Mai mult decat atat, sunteti fete, si ar trebui sa dati dovada de un alt comportament. Razbunarea e arma prostului. Nu trebuie sa va faceti voi dreptate, pentru ca nu sunteti in masura. Trebuia sa discutati cu diriginta, sa explicati ce probleme aveti, nu sa sariti la bataie. Daca este ceva grav, ati putea fi exmatriculate sau sa va fie scazuta nota la purtare. Mama colegei voastre poate sa depuna o plingere, si sa se ajunga de la scoala la politie. Cred ca ar fi frumos sa cereti sfatul parintilor, sa spuneti ce s-a intimplat, sa cereti scuze, sau orice sa nu degenereze acest conflict. Sunteti la varsta la care ar trebui sa aveti alte preocupari, cea mai importanta fiind invatatura.
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator
Dupa cum spune si doamna av. Silvia Margineanu ... nu trebuie sa va bateti , sa procdati asa .. cereti-va scuze ... Incercati sa induplecati dirigintele sa nu va scada media la purtare . Daca ar depune plangere la politie , cel mai mult e sa primiti o amenda si sa platiti daune morale .... Nu ar trebuii sa se ajunga pana acolo . cat despre cum poate dovedii , sa stiti ca se poate scoate certificat medico-legal si pentru o palma ! Aveti grija ce faceti , cel mai probabil , la varsta asta va bateti pe baieti !!! Aveti grija ce faceti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca furi din kaufland? Alexandru.Mihai.123456 Alexandru.Mihai.123456 Eu impreuna cu un prieten am fost in Kaufland de unde am incercat sa furam, am trecut de casele de marcat cu un cablu USD, o pereche de casti Sony si u stilou ... (vezi toată discuția)
"hartuire sexuala" student19 student19 Buna ziua! De doua zile sunt intr-o presiune continua datorata unui anumit incident/glume neinspirate. Dorind sa facem o gluma printr-un sms cu un coleg, i-am ... (vezi toată discuția)
"hartuirea" verbala cu conotatie sexuala a unor copii de 8 ani Stallion Stallion Buna seara. Azi pe la pranz, nici nu ajunsesem bine la liceu si am facut o prostie(eu cu un coleg). S-ar putea sa vi se para foarte amuzanta fapta si ... (vezi toată discuția)