avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru - semnaturi de la vecini
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru - semnaturi de la vecini

Buna seara,

Am si eu o intrebare referitoare la cadastru pentru situatia in care suprafata masurata este mai mare decat suprafata din titlul de proprietate, iar diferenta este considerabila necesitand semnaturile vecinilor pentru aprobarea cadastrului.
In cazul in care unul dintre vecini are un teren aflat in indiviziune cu o alta ruda este nevoie de semnatura amandurora?

Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2014
Jacinthe, utilizator
ORDINUL 700/2014 nu intra in amanunte de genul acesta, deci va ramane la aprecierea inspectorului de cadastru si a registratorului de CF - dar nici cand sunt sot si sotie vecinii nu ii punem sa semneze pe amandoi ! Insa ar fi util pt dvs ca proprietar ca acel Pv sa fie semnat de TOTI proprietarii vecini cu dvs - este o stabilire a limitelor pe care o puteti folosi oricand .
Eu as pune si sotii si sotiile. Parere de avocat de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara titlu gabriel13 gabriel13 locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Cadastru - gardul vecinilor imi incalca proprietatea sch sch O proprietate(jud. Prahova) este delimitata de vecini in urma unei Hotarari definitive din 1975.Vecinul a construit acum 10 ani un gard , care , incalca in ... (vezi toată discuția)
Rectificare cadastrala bond29500 bond29500 Buna ziua!As dori sa ma lamuriti intr-o problema. In urma cu 20 de ani parintii mei au vandut 118 mp de teren din lotul de 418 mp.Pe acel teren proprietarul a ... (vezi toată discuția)