avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Renuntarea la calitatea de parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Renuntarea la calitatea de parte vatamata

Buna ziua. Am facut reclamatie politie pt furul unei sume mari de bani. Infractorul a fost prins. Am semnat si declaratia de constituire ca p vatamata si am primit citatie pt proces. Din cauza starii de sanatate si a imposibilitatii recuperarii prejudiciului doresc sa renunt la calitatea de parte vatamata si la proces. Cum pot face acest lucru? Multumesc
Puteti dobandi calitatea de martor.

( daca nu mai doriti sa participati la procesul penal in calitate de persoana vatamata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii la urmãrirea penalã dorotheea dorotheea In cursul cercetarii (urmăririi) penale, Poliția, procurorul ia declaratii de la diverse persoane, care pot aduce lamuriri asupra faptelor, vinovatilor, ... (vezi toată discuția)
Agresata de fostul iubit Biancabyuu Biancabyuu Bună ziua. Tocmai am depus ieri o plângere,urmată de o declaratie împotriva fostului meu iubit, deoarece m-a abuzat fizic. Mi s-a spus că i se v-a ... (vezi toată discuția)
Accident auto soldat cu decesul victimei (soacra mea). este o normal ca după 7 luni și jumătate să nu ni se comunice absolut nimic? acg75 acg75 In data de 07.12.2017, soacra mea a fost accidentata mortal pe o trecere de pietoni din Sectorul 4, soferul neparasind locul accidentului, fiind identificat de ... (vezi toată discuția)