avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sistare gaz GDF SUEZ motive tehnice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sistare gaz GDF SUEZ motive tehnice

Am un apartament in care nu mai locuiesc din 2006.
Cam de 10 ori pe an mai trec pentru maxim 1 zi.
Din acest motiv platesc online toate facturile la gdf suez.
Zilele trecute ma trezesc cu o factura de 141 de lei, pentru sistare gaz.
Le dau mail si imi raspund ca mi-au sistat gazul pentru ca nu am facut revizia tehnica si ca m-au anuntat printr-o recomandata in august 2014 ca urmeaza sa sisteze.
Intrucat nu sta nimeni in apartament, nu am primit recomandata si ei recunosc acest lucru, intrucat mi-au trimis un scan cu notificarea si cu recomandata returnata.
Pe site-ul lor, am vazut ca "Prin intermediul facturii de gaze naturale GDF SUEZ Energy România informeză clienţii privind data limită până la care trebuie să efectueze serviciul de revizie/verificare."
Am verificat toate facturile online, nu sunt notificat de acest aspect.
Am vazut obligatiile lor in Ordin nr. 77/10.09.2009, art 7, litera g "să informeze consumatorul în legătură cu obligativitatea efectuării verificărilor şi
reviziilor periodice ale instalaţiilor de utilizare".
Se considera ca am fost notificat prin acea recomandata chiar daca nu am primit-o fiindca nu locuiam la adresa?
Totodata mi-au transmis un contract nou sa il semnez, acum m-am uitat si ultimul contract semnat cu ei a fost in 2005. Desigur ca pe vechiul contract nici macar nu imi puteau sista gazul pentru acest motiv. Nici de semnarea acestui contract nou nu am fost notificat.
Ce ma sfatuiti sa fac?



Alte discuții în legătură

Abuzurile celor de la gaze... Enkde Enkde Buna, as dori sa expun public si sa stiu cat de legal este felul cum actioneaza cei de la gaze in Brasov - GDF Suez Energy... In data de 19.07.2013, ora ... (vezi toată discuția)
Contor gaze alexandru_popescu alexandru_popescu Buna seara ! In vara lui 2013 mi-am cumpar de la un dezvoltator un apartament intr-un bloc nou . Dupa cateva luni mi-am facut contractul la gaze (timp in ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)