avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen de prescriptie a contestarii unui act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen de prescriptie a contestarii unui act de vanzare cumparare cu uzufruct !!!

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine pana la cati ani de la moartea parintilor, imi poate ataca actul de vz-cu cu uzufruct fratii ?

Si daca are cineva vreo hotarare definitiva si irevocabila in care sa stricat un act de vz-cu cu uzufruct intre frati.

Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: corsar , utilizator 11:02, 2 Iunie 2009

S-a discutat in acest topic
www.avocatnet.ro/content/for...
NU este destul de clara explicatia,si este foarte interesanta si a doua intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract de vz-cu uzufruct GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de contract de vz-cu pentru un uzufruct ? Mentionez ca am un contract de vz-cu cu uzufruct, iar ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea unui contract de vz-cu cu uzufruct GAGIU1982 GAGIU1982 Buna seara, ma intereseaza si pe mine daca pot desfiinta un contract de vz-cu cu uzufruct cu acordul ambelor parti, binenteles, dar, in acelasi timp, sa ... (vezi toată discuția)
Atacarea unui act de vz-cu cu uzufruct GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, vreau sa stiu, daca am incheiat un contract de vz-cu cu uzufruct cu niste straini pe o casa, mai poate copii acestora sa-mi atace mie actul? ... (vezi toată discuția)