avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Daca poate fi in conducerea asociatiei un cetatean ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Daca poate fi in conducerea asociatiei un cetatean strain?

daca poate fi ales in conducerea asociatiei un cetatean strain
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 14:38, 9 Decembrie 2014
Despre ce fel de asociatie este vorba? ( de locatari, de proprietari ONG? )
Daca este asociatie functionand in baza OG 26 / 2000, nu exista nicio restrictie, poate fi membru inclusiv in structurile de conducere si control si cineva care nu are nici cetatenie romana, nici domiciliu sau resedinta in Romania....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este compatibila functia de presedinte al asociatiei cu functia de primar? Alin Buzatu 12 Alin Buzatu 12 Buna ziua,sunt presedintele unei asociatii ONG fara remuneratie ,fara contracte actine cu alte societati sau institutii ...intrebarea mea este urmatoarea: Este ... (vezi toată discuția)
Asociatie intre romani si persoane cu alta cetatenie simodu simodu Buna ziua. Ne pregatim sa infiintam o asociatie cu profil educational-cultural, in care unul din cei 3 membri fondatori este cetatean francez, rezident de ... (vezi toată discuția)
Aderare asociatie de fermieri la o cooperativa agricola tudorman tudorman Vreau sa stiu daca exista o solutie juridica care sa permita aderarea unei asociatii de fermieri la o cooperativa agricola. Din legea 566 am inteles ca ... (vezi toată discuția)