avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare chirie si utilitati aferente spatiului ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare chirie si utilitati aferente spatiului inchiriat

Buna ziua. Am un spatiu de birouri inchiriat la diverse firme si in mod implicit exista si consum de apa. energie, gaze etc.
V-as ruga sa-mi spuneti daca trebuie sa facturez chiria si utilitatile pe aceasi factura sau separat si care este baza legala?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:45, 10 Noiembrie 2014
Pe aceeasi factura puneti chiria si utilitatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere spatiu intre pers juridica si pers fizica adrianiuri adrianiuri Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema legata de inregistrarea utilitatilor(energie, gaz, apa si paza). Cum imi pot inregistra cheltuielile acestor ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa platesc utilitatile comune in cladire de birouri, daca nu se specifica in contract? AndreiMAN AndreiMAN Bună ziua, Mi-am mutat sediul firmei într-o clădire de birouri în urmă cu câteva luni. În contractul de închiriere scrie clar la obligatiile mele ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere , contract de inchiriere alina240 alina240 In calitate de SC doresc sa inchiriez un spatiu comercial de la o alta firma. Cladirea este compusa din mai multe incaperi, eu urmand sa inchiriez doar o parte ... (vezi toată discuția)