avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AM FURAT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AM FURAT

BUNA

Am lucrat intr-un magazin si am furat din incasari suna de 1000 lei,am fost prins de seful de tura dar am negat in prima faza si ulterior am recunoscut.
Doresc sa stiu ce urmari va avea acest fapt.prejudiciul nu a fost recuperat.Nu am cazier sau alte fapte de furt
Daca va face dosar penal, apelati la un avocat, pentru a primi pedeapsa cea mai mica si eventual cu suspendare.
Incercati sa puneti banii la loc si sa il convingeti pe seful dvs. sa nu depuna plangere, intrucat acest lucru v-ar putea afecta serios.
Se poate sa fac cu executare?
Sigur ca puteti fi condamnat la pedeapsa privativa de libertate cu inchisoare cu executare. Orice este posibil.
Daca insa nu aveti antecedente penale , iar comportamentu l dvs. in cazul unui eventual proces este unul adecvat, adica , va recunoasteti fapta , va exprimati regretul, este posibil sa primiti ceva cu suspendare.

Alte discuții în legătură

Furt din mol ion29 ion29 Domnu>sau doamna ,am o intrebare pentru un furt un obiect in valoare de 250 ron,ce mi se poate intampla sau la ce ma astept ,cu stima,va multumesc#-o (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa primesc pentru furt riky_riky riky_riky buna ziua, am si eu o intrebare: Am marfa in gestiune si am \"sustras\" marfa de aproximativ 3500 de euro. daca seful meu afla de prejudiciul facut pana ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - schimbare declaratie puscasuvio puscasuvio am facut o prostie impreuna cu 4 colegi am furat 2 stergatoare si o grila ceva ornament de la o bara de pasat am dat un rand de declaratii si am mentinut ... (vezi toată discuția)