pakos 
	    	Utilizator

pakos 
	    	Utilizator	    

Lavinia-Ionela Costica 
	    	Consilier juridic

Lavinia-Ionela Costica 
	    	Consilier juridic	    

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii	    

Lavinia-Ionela Costica 
	    	Consilier juridic

Lavinia-Ionela Costica 
	    	Consilier juridic	    

mirela4iubi	                   

Buna ziua.iubitul meu a lucrat ca manager de raion in cadrul unui supermarket.in urma inventarului s-a descoperit ca lipseau anumite produse.el stia de lipsa ... (vezi toată discuția)
	                    mirela4iubi	                   

Buna ziua.iubitul meu a lucrat ca manager de raion in cadrul unui supermarket.in urma inventarului s-a descoperit ca lipseau anumite produse.el stia de lipsa ... (vezi toată discuția)

cosmin_pop	                   

BUNA
Am lucrat intr-un magazin si am furat din incasari suna de 1000 lei,am fost prins de seful de tura dar am negat in prima faza si ulterior am ... (vezi toată discuția)
	                    cosmin_pop	                   

BUNA
Am lucrat intr-un magazin si am furat din incasari suna de 1000 lei,am fost prins de seful de tura dar am negat in prima faza si ulterior am ... (vezi toată discuția)

PirvuMircea	                   

buna ziua....sunt angajat ca lucrator comercial la un bar...incepand de anul trecut de prin decembrie 2013 am mai dat pe datorie am mai fumat si eu din ... (vezi toată discuția)
	                    PirvuMircea	                   

buna ziua....sunt angajat ca lucrator comercial la un bar...incepand de anul trecut de prin decembrie 2013 am mai dat pe datorie am mai fumat si eu din ... (vezi toată discuția)