Buna ziua
Ca multi altii, in cautare de bani, am gasit un anunt in care o persoana din Franta oferea imprumuturi cu dobanda foarte avantajoasa. Ne-am inteles asupra sumei de 5000euro, suma ce urma sa o returnez in 4ani, respectivul primind la sfarsit suma de 5250euro. Pentru a-mi castiga increderea mi-a trimis o copie a pasaportului si un ''Acord de pre`t'' ce urma sa il completez. Ce nu inteleg e ca pt a-mi transfera banii in cont, imi cere sa-i transfer mai intai suma de 150euro prin Western union unei persoane, alta decat respectivul cetatean francez, suma ce ar insemna un fel de asigurare...
Ce ma sfatuiti sa fac? Sunt destul de suspicios...
Va multumesc
Ohooo! Pai astfel de mail-uri primesc zilnic; gen: ca am castigat nu's ce bani...premii...sa trimit datele...Dar la astea chiar nu am ''pus botu''...(scuzati botu:D )
:offtopic:Cred ca ar trebui sa deschidem un subiect pe aceasta tema.Suntem o familie numeroasa, cu adrese la vedere(multi dintre noi) si am putea fi o tinta comuna pentru asemenea atacuri.
Gind la gind ! Cred ca fiecare dintre noi ar avea cite un caz , cel putin , si poate "iese " o "carte alba " a tzepelor !
Eu sunt o persoana foarte sceptica si nu acord nici un pic de importanta acestor mesaje, oricat ar fi de frumos ticluite.
Nu cred nici macar in Loto, desi am cunostinte care au castigat, pe bune. Cu toate acestea eu nu cred in avantaje financiare de genul acesta.
Insa vorba aceea:
Cine nu crede – nu risca – cine nu risca – nu castiga.
Cu asta sunt de acord.
Bafta celor care cred si care risca, le doresc
Taxa vat
RowleyRose
Recent am gasit site-ul redbubble si m-am gandit sa imi fac si eu un cont si sa incerc sa imi vand desenele/logo-urile pe el insa aceasta 'Taxa VAT' ma ... (vezi toată discuția)