avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... datorie mai veche
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

datorie mai veche

In martie 2011 am pierdut un proces urmand sa platesc o suma de bani unei firme.Nu am platit nimic ,nemaiavand nici un fel de contact cu firma respectiva .In urma cu o saptamana am primit o Instiintare de poprire de la un birou executor .Ce e de facut ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 21:41, 11 Noiembrie 2014
Luati-va avocat, nu aveti de ales. Hatisurile legale privind insolventa, executarile silite si alte asemenea sunt atat de complexe si subtile incat riscati sa pierdeti cu dreptatea in mana. Executorii obisnuiesc sa comita si abuzuri, daca le merge.
posibil sa fi intervenit prescriptia dreptului de a cere executarea silita, dar asa cum v-a sfatuit si colegul adema, este indicat sa apelati la un avocat...ati putea sa faceti contestatie la executarea silita si sa cereti suspendarea executarii silite, dar trebuie vazut dosarul...va sfatuiesc sa va grabiti in demersul acesta... exista un termen in care puteti sa faceti contestatia, daca nu va incadrati in termenul legal contestatia se respinge ca tardiv introdusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
in cat timp o datorie poate fi prescrisa? nelutza nelutza Buna ziua In cat timp o datorie poate fi prescrisa? In anul 2015 am facut un credit de nevoi personale la BT in valoare de 16.000 de lei . Dupa 6 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic ... emy114 emy114 Buna ziua . Poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic o somatie de la un executor lasata in cutia postala fara a-mi fi inmanata personal ? (vezi toată discuția)