Buna seara! Am si eu o problema si va rog daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva.... Am un prieten care a plecat in Belgia. Datorita anturajului, a participat la o fapta de furt - mai exact un portofel. Din cate am inteles, este acuzat de talharie. Se pare ca vienri va fii judecat. Se afla in arest de 3 zile si vreau sa stiu si eu care ar fii posibilitatea sa scape. Mentionez ca nu a mai fost niciodata in Belgia si nu a mai savarsit nicio fapta penala. Multumesc.. Alina Bogdan
Cel mai bine ar fi să-și angajeze un avocat belgian, pentru a îi fi apărate în mod concret drepturile.
Iar în ceea ce privește dreptul Regatului Belgiei, acesta este diferit de cel român. Prin urmare, fără nici un fel de ironie, nu văd cum v-ar putea ajuta pe dvs, ori pe respectivul prieten, sfaturile date pe forum, în acest caz.
Talharie
PaulB17
Buna seara,as dori si eu sa stiu ceva,acum ceva timp(3,4 luni) 2 prieteni au savarsit o infractiune de talharie,Unul avand varsta de 17 ani a lovit persoana ... (vezi toată discuția)