avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare rezultat proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare rezultat proces

Va rog sa-mi spuneti daca se comunica rezultatul unui proces si daca e confidential.
Cu stima
Hotarirea s-a dat pe 23.09.2014 si n-am primit-o; deci nu stiu pe ce cod este, cum pot afla?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Maria Micu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maria Micu , utilizator 12:44, 12 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridice horenciuc valentina horenciuc valentina Am un dosar la judecatorie care a ramas in pronuntare in data de 21 .09.2010, urmand a mi se comunica hotararea pe care nu am primit-o inca.Am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare recurs EUI EUI Buna ziua ! As dori mult sa ma ajutati comunicandu-mi prin e-mail date certe referitor la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident de circulatie produs in irlanda ContSters71247 ContSters71247 Am sa descriu o intamplare reala. In urma cu ceva timp sora mea si-a vizitat o prietena in Irlanda. Intr-o seara au fost la o familie de romani. La plecare ... (vezi toată discuția)