avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nemultumire salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nemultumire salariala

As dori si eu sa aflu cum pot rezolva problema daca nu imi convine salariul la munca pe care o fac si nu am nici fisa postului facuta si nu vrea nimeni sa mi-o faca?
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 12 Noiembrie 2014
Fie renegociati salariul cu angajatorul , fie daca doriti va cautati un alt loc de munca cu un salariu mai mare decat il aveti la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la ctr perioada det la ctr perioada nedeterminata pikso23 pikso23 Buna dimineata, As dori sa aflu daca , in cadrul aceleiasi companii, atunci cand treci de la perioada determinata la perioada nedeterminta, aceasta nu este ... (vezi toată discuția)
Cum sunt platiti cei cu studii superioare? pushy_82 pushy_82 Ma intereseaza sa stiu ce salariu ar trebui sa am, daca, de exemplu eu, am terminat facultatea de Contabilitate si Finante (Economist) anul trecut si lucrez de ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial lilu lilu IN BAZA UNUI REFERAT INTOCMIT DE CONDUCEREA UNITATII , PENTRU FUNCTIA DE ECONOMIST S-A STABILIT MODIFICAREA DURATEI MUNCII CU 1.07.2008 DE LA NORMA INTREAGA LA ... (vezi toată discuția)