avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Indu06
                      Utilizator

Indu06
                      Utilizator                    

francisca_0997	                   

Persoana cu domiciliul stabil in loc. B, nu este luat in evidenta AJOFM, isi gaseste un loc de munca si devine salariat al unei S.C., in loc. S, la o distanta ... (vezi toată discuția)
	                    francisca_0997	                   

Persoana cu domiciliul stabil in loc. B, nu este luat in evidenta AJOFM, isi gaseste un loc de munca si devine salariat al unei S.C., in loc. S, la o distanta ... (vezi toată discuția)

Marin_Ivan	                   

Buna ziua, ma numesc Marian si dupa inchiderea combinatului de apa grea din Dr. Tr. Severin am fost in somaj aproximativ doua luni dupa care m-am angajat in ... (vezi toată discuția)
	                    Marin_Ivan	                   

Buna ziua, ma numesc Marian si dupa inchiderea combinatului de apa grea din Dr. Tr. Severin am fost in somaj aproximativ doua luni dupa care m-am angajat in ... (vezi toată discuția)

intabulare	                   

Buna ziua. La inceputul anului am schimbat domiciliul in alt judet si m-am angajat ( in judetul unde mi-am facut domiciliul ) la o firma, drept pentru care am ... (vezi toată discuția)
	                    intabulare	                   

Buna ziua. La inceputul anului am schimbat domiciliul in alt judet si m-am angajat ( in judetul unde mi-am facut domiciliul ) la o firma, drept pentru care am ... (vezi toată discuția)