avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie ca martor privind trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie ca martor privind trafic de droguri

Buna ziua.am primit azi o citatie in care sunt chemat la B.C.C.O,in calitate de MARTOR in cauza privind trafic de droguri si efectuare de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte pshioactive,fara a detine autorizatie eliberata.
Daca va rog foarte mult ma poate ajuta cineva cu un sfat,cam ce ar trebui sa fac?Ce sa intampla daca nu ma duc?(vreau sa mentionez ca nu am vandut droguri)
Daca aveti aceasta calitate, respectiv de martor, nu ar trebui sa va faceti probleme.
Martorul are obligatia de a se prezenta la chemarea organelor judiciare, de a depune marturie si de a relata adevarul si numai adevarul.
In cazul in care nu mergeti de buna voie la data indicata, puteti fi adus cu mandat de aducere, si deja nu da bine.
De ce spuneti ca nu ati vindut nimic? Cine a intrebat? Inca nu sunteti suspect, ci martor.
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator
nu a intrebat nimeni,numa am vrut sa specific.si daca am consumat de exemplu ce problema ar fi?oare o sa primesc ceva amenda? Multumes pentru raspuns!!
daca ati consumat ati savarsit o infractiune
si cu ce se pedepseste?pot sa ma suc singur sau e mai bine daca ma duc cu un avocat? sincer nu cred ca ar trebui un avocat,pentru ca nu ma simt vinovat.
ART. 4 Lege 143/2000
(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani."

Alte discuții în legătură

Dosar penal - detinere drog cu risc mare Radu312312 Radu312312 Care sunt conseciintele pentru posesie droguri cu risc mare (1 pastila)? Am fost perchezitionat si prins la Electric Castle avand asupra mea o pastila de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de detinerea si consumul de canabis ContSters266778 ContSters266778 Buna ziua, Ce masuri se pot lua in cazul acuzatiei de detinere si consum de droguri (canabis) ? Care sunt cele mai lejere si care sunt cele mai aspre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)