avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am fost prins cu aproximativ un gram de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am fost prins cu aproximativ un gram de substanță cristalizata ...

Daca am fost prins cu aproximativ un gram de substanță cristalizata pentru consum propriu . Ce consecințe va urma ???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Legea nr.143/2000

Articolul 4
(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă
(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie de marijuana Intrerupt Intrerupt Buna ziua! Zilele trecute,un prieten de-al meu a fost prins cu marijuana asupra lui;cantitatea este foatre mica,cel mult 0.3 grame si acum ar urma sa fie pus ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa pt detinere de droguri? alinaionescu24 alinaionescu24 Buna ziua! Am un prieten care este retinut pt detinere de droguri. Asupra lui au fost gasite 120 g de marijuana, el declarand ca le are pt consum propriu. Tin ... (vezi toată discuția)
Am vorbit pe telegram cu un agent sub acoperire diicot si i am cerut sa cumper marijuana.... thematrixu@gmail.com thematrixu@gmail.com Buna ziua, in data de 4 decembrie am intrat pe un grup pe Telegram si din una in alta am abordat un tip si i am spus daca ma poate ajuta cu un gram de ... (vezi toată discuția)