avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Autorizare antrepozit fiscal de productie
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Autorizare antrepozit fiscal de productie

Buna ziua,

As dori sa stiu daca la punctul 84 alin. (4^1) lit a) din normele metodologice ale art. 206^22 din Codul Fiscal, valoarea de 1.500.000 lei este exprimata in lei noi sa vechi.Si in general referitor la toate valorile capitalului minim subscris, pentru o societate care a facut cerere de antrepozitare,daca sunt exprimate in lei noi sau vechi, conform alin.(4.1).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:30, 17 Noiembrie 2014
Daca aveti o versiune a Codului Fiscal dupa 2005, valoarea este in lei noi.
Oricum reglementarile privitoare la accize sunt ulterioare anului 2005, deci nu poate fi decat lei noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venitul impozabil la fuziune? andreileca78 andreileca78 intrebarea pentru voi cei de pe forum este: la doua societati care fuzioneaza, cea care este absorbita este platitoare pe impozit pe venit (3%). La valoarea ... (vezi toată discuția)
Confiscare bauturi spirtoase - infractiune, procedura contestatie carolmihai carolmihai buna ziua, zilele trecute au fost confiscate de la domiciliul meu aprox 450 l rachiu de catre Directia Regionala Vama sens in care mi -s-a intocmit un proces ... (vezi toată discuția)
Amortizare auto distrus contacoco contacoco Buna ziua, In anul 2008 s-a achizitionat pe societate un autovehicul in scopul folosirii in cadrul activitatii desfasurate. In anul 2009, in urma unui ... (vezi toată discuția)