avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitie si amplasare stradala tonomate de cafea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitie si amplasare stradala tonomate de cafea

Buna ziua. Vreau sa imi achizitionez niste tonomate de cafea stradale si sa le amplasez prin oras. As dori si eu sa stiu ce etape trebuie sa urmez de exemplu: daca trebuie sa imi infiintez firma neaparat pt acest tip de activitate, si care sunt pasii ce trebuiesc parcusi pt infiintare, daca mai trebuie sa iau aprobare de la primarie pt amplasarea acestora in spatiu public sau in scoli.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 21:39, 15 Noiembrie 2014
Nu puteti desfasura activitati de comert fara sa aveti firma. Pentru aceasta aveti nevoie de rezervarea denumirii la ONRC, va trebuie statut, act constitutiv, dovada spatiu, declaratii pe propria raspundere si alte inscrisuri. In ceea ce priveste amplasarea acestor tonomate, aveti nevoie de eliberarea unei autorizati de funcţionare pentru desfăşurarea de
activităţi temporare pe domeniul public.

Depinde ce vrea dna. Gindeam la avantaje si dezavantaje, avind in vedere ca vrea sa achizitioneze mai multe tonomate. La PFA e nevoie de anumite acte/diplome care sa ateste ca are calificarea sau studii in domeniu in care se va desfasura activitatea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator
Nu se poate face acest tip de comert ca si PFA?
Autorizatia de functionare se obtine de la primarie? Eu am studii in domeniul economic. Imi trebuie alte tipuri de studii pt aceasta activitate?
Fiindca le amplasati pe domeniul public va trebuie aprobare de la primarie.In scoli ma indoiesc ca veti avea voie.
Pot sa fac acest tip de comert ca si pfa? Pt instalarea lor in scoli am inteles ca trebuie sa particip la licitatie?:D

Alte discuții în legătură

Doresc infiinatre srl sau af ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua intentionez sa infiintez o societate comerciala si as dori niste lamuriri. Cum este de preferat sainfiintezi un srl sau af ptr ca am inteles ca la ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru deschiderea unui spatiu de recreere crinarav crinarav Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in situatia in care o soc. com. vrea sa deschida un spatiu de recreere (cafe-bar, biliard, pizza, gelaterie) ce ... (vezi toată discuția)
Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare alcs_alx alcs_alx Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)