avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitie si amplasare stradala tonomate de cafea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitie si amplasare stradala tonomate de cafea

Buna ziua. Vreau sa imi achizitionez niste tonomate de cafea stradale si sa le amplasez prin oras. As dori si eu sa stiu ce etape trebuie sa urmez de exemplu: daca trebuie sa imi infiintez firma neaparat pt acest tip de activitate, si care sunt pasii ce trebuiesc parcusi pt infiintare, daca mai trebuie sa iau aprobare de la primarie pt amplasarea acestora in spatiu public sau in scoli.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 21:39, 15 Noiembrie 2014
Eu am vazut si in scoli. Cica elevii ar lua ciocolata calda si profesorii cafea :D

Oare chiar asa o fi?
Deci ma lamureste si pe mine ce tip de societate ar trebui sa imi infiintez pt acest tip de activitate? Si care ar fi impozitele si taxele care ar trebui sa le platesc.
Parerea mea este ca puteti si cu societati si cu PFA .

Daca faceti SRL la inceput sunteti fara tva si taxele pe societate sunt impozit micro 3% pe cifra de afaceri + impozit pe dividende 16%.

Pt PFA aveti 16% impozit pe venit + sanatate si daca nu sunteti angajata trebuie si CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc infiinatre srl sau af ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua intentionez sa infiintez o societate comerciala si as dori niste lamuriri. Cum este de preferat sainfiintezi un srl sau af ptr ca am inteles ca la ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru deschiderea unui spatiu de recreere crinarav crinarav Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in situatia in care o soc. com. vrea sa deschida un spatiu de recreere (cafe-bar, biliard, pizza, gelaterie) ce ... (vezi toată discuția)
Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare alcs_alx alcs_alx Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)