avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular E411?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular E411?

Buna ziua. Eu si sotia lucram in Italia fara contracte de munca. Avem o fetita de 6 ani si nu a beneficiat niciodata, nici intr-o tara de alocatie. Poate sa primeasca in Romania din urma banii, cei 200 ron/luna care se acorda pana la varsta de 2 ani si cei de dupa vasrta de 2 ani? Daca da, va rog sa imi spuneti ce formular trebuie completat si eventual actele necesare (inclusiv daca e nevoie de ceva acte din Italia). Mentionez ca fetita e nascuta in strainatate.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii in cazul persoanelor care lucreaza in spania cristi1975 cristi1975 incerc sa depun actele pentru alocatia de stat pentru un copil nascut in luna martie in Spania, acolo unde lucrez de mai multi ani, dar de la Primarie mi se ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Primesc alocatia copilului 200 ron/luna daca nasc in strainatate? adribb8 adribb8 As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca copilul se naste in alta tara, deci certificatul de nastere va fi emis de catre alt stat, voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)