avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... AMENDA ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

AMENDA ANAF

Buna seara,
Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns,am primit o amenda de la ANAF care a venit cu poprire pe o luna suma fiind de 250 ron,problema ca la aceasta poprie sa facut de doua ori odata de catre banca iar pe cealalta parte de catre agajatorul meu mai exact de catre cei de la departamenul salarizare,eu cum pot sa imi returnez banii inapoi pentru ca ambele parti recunosc ca din cei 500 ron popriti 250 ron imi revin inapoi dar nici una nu isi mai asuma rapunderea pentru restituireea banilor,astept un sfat util din partea d-voastra.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 23:45, 17 Noiembrie 2014
Puteti sa ii recuperati de la ANAF. Solicitati firmei sa va dea o adresa ca din contul dvs, de salarii a fost oprita acea suma, cu documentul respectiv va duceti la ANAF si solicitati sa vi se returneze sumele retinute in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu CRYSTY_TM CRYSTY_TM Buna ziua, As dori va rog sa ma ajutati in aceasta cauza in care numai stiu unde sa apelez,din luna februarie 2014 mi-sa pus poprire pe cont datorita unui ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu nevirata de angajator in contul bej mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Pe data de 05,01,2016 mi s-a infiintat o poprire pe o treime din salariu pe suma de 4697,43 RON . pe data de 04.02.2016 mi s-a infiintat o alta poprire de 1536 ... (vezi toată discuția)
Virarea intregului salariu de catre banca pentru o poprire anaf NicoletaLG NicoletaLG Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face daca pentru o poprire de la anaf, banca unde este incasat salariul a virat intreaga suma si nu o treime ... (vezi toată discuția)